JIMAT KOS MARKETING BILA BUAT 3 STEP NI!😱

Anda boleh jimatkan kos marketing anda dengan membina DATABASE anda sendiri. Mudah je!πŸ‘¨β€πŸ’»

 

1. Berikan Coupon/Voucher/Discount/Ebook Percuma kepada pelawat website dan media sosial anda.

 

2. Untuk dapatkan tawaran di langkah 1, minta maklumat berikut:
Nama
No telefon
Email

Untuk kaedah lebih sistematik dan mudah, gunakan borang online dan combine dengan website. Tak perlu isi secara manual.

Baca tentangΒ 5 Kepentingan Website Untuk Bisnes

3. Selesai. Pastikan anda sentiasa kongsikan info bermanfaat kepada mereka secara berkala. Jangan SPAM pulak ye! πŸ˜‰

Jika dah ada customer sedia ada tu pastikan anda rekod ye! Jangan lupa mereka pernah membeli dengan anda tau. 😘

 

Nota kaki: Anda pening kepala tak reti teknikal nak buat website ni dan tak sanggup nak buang masa lagi? Jangan risau saya boleh bantu anda. πŸ™‚

Klik butang dibawah!

Anda mungkin berminat untuk Ketahui Cara Mula Berniaga di Shopee

 

Sila share jika anda mendapat manfaat dari post ini.Β