Jimat Kos Marketing Dengan 3 Langkah

Jimat Kos Marketing Dengan 3 Langkah

JIMAT KOS MARKETING BILA BUAT 3 STEP NI!😱 Anda boleh jimatkan kos marketing anda dengan membina DATABASE anda sendiri. Mudah je!👨‍💻   1. Berikan Coupon/Voucher/Discount/Ebook Percuma kepada pelawat website dan media sosial anda.   2. Untuk dapatkan tawaran...
Cara Bayar Bil ASTRO Online – Mudah & Pantas

Cara Bayar Bil ASTRO Online – Mudah & Pantas

Nak bayar bil ASTRO kini lebih mudah dan pantas kerana anda tak perlu nak ke pejabat pos lagi. Jimatkan masa dan tenaga pula tu. Saya kongsikan Cara Bayar Bil ASTRO Online – Mudah & Pantas Anda boleh bayar melalui cara berikut:1. Perbankan Atas Talian (Online)2....
5 Soalan Wajib Pelanggan Tentang Website Anda

5 Soalan Wajib Pelanggan Tentang Website Anda

Sebagai pemilik bisnes anda kena tahu tujuan utama orang datang ke website. Dah jadi lumrah kehidupan bila tak tahu je kita akan Google betul tak? Contohya, Resipi Mee Goreng Mamak. Semua maklumat kini mudah didapati di internet.  Untuk post kali ini, kita bincangkan...
Cara Buat Facebook Page

Cara Buat Facebook Page

Tak tahulah nak buat Facebook page. Itu alasan anda masih berbisnes menggunakan profil sendiri? Apa kata gunakan Facebook Page pula. Kenapa? Ada banyak tools PERCUMA yang anda boleh gunakan untuk membantu bisnes anda yang tiada di profil ada sendiri. + Dapat chat...